9. července 2015

....shrnu měsíc červen

Měsíc je zase  pryč a já se přiznám, že červen mi utekl jako voda. Dělo se toho spousta, ale nějak asi nic naprosto zásadního. Počasí hlavně koncem měsíce stálo za starou bačkoru a tak jsem v jednom kuse háčkovala čtverečky :-). Přesto se můj soukromý bič sama na sebe projekt "deka pro Stelinku" zatím ani náhodou nechýlí ke zdárnému konci.... je to docela maraton





Můj největší společenský počin byl plavba lodí po Vltavě. Byla to stylizovaná párty do 20. a 30. let s příjemnou swingovou muzikou a filmovými doplňky. Jedli jsme, pili, hodovali a koukali na břeh po krásách Prahy.

Taky jsem pořád vstřebávala dojmy z Prague food festivalu a všem do zblbnutí ukazovala, že jsem vyfocená v Apetitu :-). Ještě, že mi Ježíšek donesl takovou výraznou růžovou šálu, jinak bych si sama sebe asi ani nevšimla :-)


No a jinak jsem stále žila postcrossingem, ke kterému mně přivedla Kamča. V rámci tohoto mi přišla moje první pohlednicová Audrey (z Maďarska) a moc mě potěšila.


Taky jsem dostala od švagrové krásné mentolové bonbonky v retro-Audrey dózičce. Asi už se vážně rozkřiklo, kdo je mým největším, nejdlouhodobějším a nejkrásnějším vzorem :-)



Nevyráběla jsem prakticky nic, nějak nebyl čas. Když tedy nebudeme počítat držátko na kosmetiku z přesnídávkových skleniček. Což byla fakt znouzecnost a blbovzdornost nejhrubšího kalibru. Je vidět, že už mi na té mateřské začíná šplouchat na maják!



Hlavními body programu byly takové ty věci, které souvisí s koncem školního/školkového roku. Jako slavnostní zakončení na školkové zahradě, kde se mohly děti nechat namalovat obličejovými barvami :-))


Taky sokolské slavnosti, kde se Adélka úplně zamilovala do tenisu a gymnastiky, takže se asi budu muset od září poohlédnout po nových kroužkách.

To hlavní co si ještě v souvislosti s dětmi pamatuju, je stavění věží z kostek. Začínám tom být machr!


Ale bohužel moje stavěcí veledíla nemají nikdy dlouhého trvání :-). A ukázalo se, že Stelinčina remodelační ortézka je výborným pomocníkem při objevování světa. Třeba u bourání kostkových věží je to vyloženě užitečný bezpečnostní prvek!



Jo a naučila jsem se dělat ovesnou kaši v mikrovlnce. To je velká věc, poněvadž jinak s mikrovlnkou moc nekamarádím. Ale tohle je fakt dobré.



A jaký byl váš měsíc červen? 



2 komentáře:

  1. Tak to chce spousty fotek z té plavby! Kde jsou???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ty právě nejsou.... vzala jsem si totiž vysokánský podpatky, abych jako byla krásná a na té rozhoupané palubě se mi v nich tak špatně pochodovalo, že jsem spíš posedávala a konzumovala :-). Nakonec jsem ale byla ráda, že jsem pro jednou místo poletování s foťákem jen v klidu užívala přítomnosti, ono to vlastně čas od času je docela příjemný.

      Vymazat

Těším se na vaše komentáře, moc pro mne znamenají .