15. listopadu 2013

.... koketuju s quillingem


 Inu,  můj dnešní příspěvek bude docela krátký a je to další přírůstek do série "já už opravdu roupama nevím, co bych ještě vyzkoušela" :-)



Zase jsem v rámci kreativního záchvatu měla nutkání zkusit nějakou novou techniku a tak jsme se Adélkou vrhly na quilling. Jedná se o techniku zdobení pomocí papírových proužků, buď smotaných do různých ruliček či spirálek nebo všemožně zručně skládaných.



Já na tyto drobné manuální práce příliš zručná nejsem a tak se můžu pochlubit takovým značně naivním a hodně dětským výtvorem... To je zatím maximum, jakého jsme s Aduš dosáhly. Tedy přiznám se, je to zejména moje práce. Adélka horlivě radila a usměrňovala moje tvořivé vzepětí, tak abych se příliš nerozjela a nepřesáhla svoje limity :-)


Jinak je dost možné, že se pustím do nějakých vánočních přáníček a podobně. Ale popravdě řečeno, vzhledem k tomu, že mi to jde jako psovi pastva... tak už abych s tím pomalu začala :-)

Jestli vás tento způsob tvůrčího vyžití zaujal, můžete pochytit základy v této reportáži načerpat inspiraci třeba z facebookových stránek fandů quillingu.


Také rádi zkoušíte nové způsoby zdobení? Znáte či věnujete se quillingu?





2 komentáře:

Těším se na vaše komentáře, moc pro mne znamenají .