12. října 2014

... zpříjemňuji si 39. týden těhotenství hledáním dárků na webu

Já vím, že do Vánoc je spousta času a že se to může zdát jako zbytečné plašení. Ale protože v době největšího předvánočního shonu budu v šestinedělí (tuhle zkušenost mám už s rovněž na podzim narozenou Adélkou, takže vím o čem mluvím), raději se zásobuji předem. 
Tedy zatím jsem ve fázi hledání inspirací. A víte co je nejhorší? Sednu si k internetu, že nakoupím dárky rodině a pořád a pořád mi padají do oka věci, které by se líbily hlavně mě samotné :-). Chcete je vidět

Protože na puntíky jsem odjakživa zatížená, hrozně se mi líbí muchomůrková řada od Vandy a Valerie - V.V. A tyhle misky jsou zkrátka úplně kouzelné, že? 




Nutně, ale opravdu nutně potřebuji nádobku na máslo. Toužím po ní už roky a tak pořád doufám, že mi ji jednoho krásného, nooo třeba Štědrého dne, někdo věnuje. Moc se mi líbí tahle kočičí z Fleru od Mamma - Art.

Pro kočky mám zkrátka slabost :-)


Jako dárek, ať sama pro sebe nebo i několik dalších kandidátek v mém okolí by se skvěle hodila tahle nádherná červená termokonvice Strawberry z Bella rose.Už jen ta barva samotná je zahřívací a moc se mi líbí i retro zpracování, krása.


A nakonec jsem si nechala nálož inspirace z Nordic day. Tam bych si vybrala, jak pro sebe, tak pro okolí... jéje. To by byla, panečku, zásilka :-)


Nadšeným kuchařinkám malým i těm velkým musí prostě udělat radost tyhle skvostně jednoduché a přitom zábavné vařečky.Ani nevím, kterou vybrat, rozhodně růžovou, ale ta tyrkysová vůbec není marná a šedá varianta zase musí uspokojit i konzervativnější hospodyňku.



Malé plastové taštičky/obálky s potiskem asi taky nutně musím mít. Vypadají jako báječný úložný prostor pro drobnosti nebo na originální zabalení maličkého dárku.



Nakonec si nechávám nejkrásnější úplně nádherné vlčí povlečení. Bohužel je naprosto mimo můj rozpočet, ale jako sen do budoucna se mi možná jednou splní. A třeba se zatím potěším překrásnou utěrkou ve stejném provedení.



Tak ať koukám, jak koukám, namísto slibovaného seznamu plánovaných dárků, je z toho nakonec spíš takový wishlist pro mě :-). Ale co, člověk si má dělat radosti, má mít rád v první řadě sám sebe, protože teprve pak tu může být v pohodě i pro ty ostatní a hlavně je potřeba umět snít!

Tak jak se vám dnešní inspirace líbí? Vyberete si něco se mnou?





4 komentáře:

  1. Mně se zrovna líbí ta šedá/modrošedá vařečka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo? Mě taky, ale růžová je prostě růžová :-)

      Vymazat
  2. Já už většinu dárků mám! Dlouho dopředu už plánuju co koupím a jelikož ty potenciální dárky stále špehuju, tak pokud najdu zrovna slevu - beru! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to je bezva. Já vůbec neumím takhle dopředu plánovat. Pořád mám velké naděje, jak to stíhám v pohodě, v jednom kuse se rozhlížím, vybírám a nakonec to stejně často doháním na poslední chvíli.

      Vymazat

Těším se na vaše komentáře, moc pro mne znamenají .