16. února 2015

.....výjimečně spáchám TAG - narozeninový

Slunce svítí, venku je nádherně, dnes se mi celkem nechce nic péct, vařit nebo vyrábět. A protože jsem čerstvě po narozeninách, dejme si mimořádně TAG. Otázky jsem si půjčila od Kamush


1. Kdy máš narozeniny?  11.2., jsem vodnářka každým coulem se všemi pozitivními a taky negativními vlastnostmi, které k vodnářům náleží.

2. Kolik ti bude let? 35! pane jo, to je číslo, že? Ani jsem při své nešikovnosti, zbrklosti a nehodovosti nečekala, že se dožiju tak požehnaného věku.


3. Co byl tvůj nejoblíbenější dárek, jaký jsi kdy dostala? Dostávám pořád bezva dárky. Milovaný padesátkový objektiv předloni, systémový blesk loni a z posledních narozenin luk a šípy :-)



4. Budeš mít párty? Letos ani nevím, nějak se k tomu nemůžu rozhoupat. Uvidíme. 

5. Jak obvykle slavíš narozeniny? Zpravidla mívám oslavy dvě, rodinnou a s kamarády. Letos zatím nebyla ani jedna a možná ani nebude, jsem nějaká lenivá cokoli organizovat. 

6. Jaké byly tvoje nejpamětihodnější narozeniny? Ano, to byla oslava mých 19. narozenin na příšerné diskotéce Srubec u Českých Budějovic. Veliká, správná pařba jak má být, nakonec přijela i policie a dýchali jsme do balonků, poprvé a naposledy v životě :-)

7. Pokud bys měla neomezené množství peněz na narozeniny, co bys s nimi udělala? 
Zaplatila hypotéku, obnovila šatník, koupila čokoládovou fontánu, naložila manžela a holky na luxusní jachtu a vyrazila na tropický ostrov (elektřina a wifi ale podmínkou :-)

8. Jaký je tvůj seznam přání k narozeninám? Zdraví, štěstí, láska, no fakt! A peníze, ale ne moc, jen abychom nemuseli koukat na to co je ve slevách a čekat na akce :-). A spousta fotovybavení a hraček do kuchyně. Jo a chtěla bych pracovnu/ateliér, takovou zašívárnu, kde bych měla focení, šicí stroj, nitě a látky, a vůbec. 

9. Kdyby ti zbývaly jen jedny narozeniny, co bys dělala? To jeden nikdy neví, že? Hodně bych muckala holky, hodně hodně, ještě víc než obvykle, a to je co říct.  Na večer bych si objednala obří kytici a velkej dort, ze kterého by vyskočil Ashton Kutcher.

10. Ukaž trapnou fotku z narozenin. Ty nejtrapnější fotky jsou samozřejmě z éry o mnoho mladší a většina z nich není zachována. Naštěstí! Tato je z 33. narozenin, kdy názorně ukazuju, kterak jsem skočila šipku do kolejiště a urazila si jedničku vlevo nahoře asi tak týden před oslavou.


11. Máš o narozeninách nějaké tradice? Ani ne, myslím, že nemám. Spíš vždycky improvizuju. 

12. Jaká je tvá nejoblíbenější část narozeninového dne? Gratulace, smsky, přání na FB a to, jak jsou všichni tajemní.

13. Co se změnilo od posledních narozenin? Narodila se Stela!

14. Měla jsi někdy oslavu narozenin s překvapením nebo jsi ji dělala pro někoho jiného? 
Neměla, ani nedělala, ale přála bych si ji. Aby na mě všichni vybafli a volali "překvapenííííí" a já bych juchala...hmmmm, to by mě bavilo. 

Mějte  krásný nový týden!





3 komentáře:

  1. Ashton Kutcher?? Jako vážně?? Dyť je malej! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten dort jsi dostala? Už delší dobu plánuji takový udělat pro přítele :) Na fotkách vypadáš moc mile a sympaticky :) Dodatečně ti přeji všechno nejlepší!! :) Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou !! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat

Těším se na vaše komentáře, moc pro mne znamenají .