7. ledna 2015

... prohlásím Vánoce za ukončené a pochlubím se dárky od Ježíška

Tři králové už minuli a s nimi i letošní Vánoce. Pochutnali jsme si na kaprovi se salátem, snědli cukroví (hm, tedy hlavně já ho snědla :-) a užili si euforii z dárků i něco málo sněhu. Zbývá jen odzdobit stromeček a také ukázat vám, co mi pod ním letos Ježíšek nechal.




Ježíšek opět neuposlechl mých proseb, aby nenosil nic drahého, protože všechno, co je mi drahé už mám :-)




Našla jsem pod stromečkem spoustu věcí :-).... Sladkosti - vypadá to, že Ježíšek mě má přečtenou. Dostala jsem nejen spoustu různých pamlsků, ale taky vlašské ořechy v medu, na které se obzvlášť těším. 


Novou krásnou bělostnou šperkovnici. Už se prostě zřejmě rozneslo, že jsem do různé bižuterie blázen a původní šperkovnice mi doslova přetéká.  Tuhle novou báječnou srdíčkovou si už pomalu zabydluju a brzy přeteče i ona.


Chytrý telefon! Ten jsem ovšem potřebovala jako sůl. Můj původní telefon byl sice taky chytrý a co víc - růžový! Ale bohužel neměl prakticky žádnou pamět a hlavně žádnou výdrž baterky. Byl hrozně rychle nabitý, třeba i za 15 minut, ale v podstatě za stejnou dobu už zase plakal, že nemá baterii. Hrůza. Každý hovor jsem začínala větou:"Ahoj, možná mi dojde baterka, tak se nediv." :-)
Takže ten můj skvělý krásný nový telefon LG l70, to je tedy pecka, vejde se mi do něj tuna aplikací. Nevím, jak jsem mohla žít bez Instagramu! :-). Baterka krásně drží, no prostě jsem z něj v sedmém nebi. Zírala jsem na jeho displej několik dnů prakticky bez ustání, až jsem si uhnala zánět spojivek :-). No fakt.


Jo a v neposlední řadě jsem dostala tuhle krásnou šálu se vzorem, která mi posloužila jako pozadí pro všechny tyhle fotky. Jooo  a taky pyžámko, tričko a rukavice, ale ty už jsem nefotila.

Vánoce byly krásné, klidné, šťastné a veselé, zkrátka takové jaké mají být. Pěkně jsem přes svátky zlenivěla a zrezla, takže se musím zase koukat aktivovat, aby mi to nezůstalo :-)

Dodatečně přeji krásný rok 2015 a ať se vám daří vše na co sáhnete.


3 komentáře:

  1. No, Instagram, to je věc, co? :) Škoda, že můj mobil je taky tak na houby, že si musím vybrat mezi facebookem a vařící aplikací a vařící aplikací a instagramem...:))
    Šperkovnice je sůůůůpr!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta šperkovnice je nádherná! (Taky by se mi nějaká šikla.) ;-)
    A nový mobil? Super dárek! Já jsem už sedm let věrná Nokii 6300 a připadám si jako mimozemšťan, že nemám chytrý telefon. :-D Když já se jí prostě nemůžu vzdát, dokud funguje... vůbec nejsem cool a in. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jaké krásne detičky. Ja som dostala to najdrahšie a to radosť mojích deti keď videli darčeky. A ešte jeden darček čakám v máji tak som tieto vianoce a darčeky veľmi neriešila :) Ale tvoje darčeky sú krásne

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Těším se na vaše komentáře, moc pro mne znamenají .