4. listopadu 2014

... pochlubím se novorozenou dcerou Stelinkou

Dnešní post bude tak trochu netypický a hodně ze života.
Ve středu ráno se nám totiž v porodnici Na Bulovce narodila báječná, krásná, úžasná a zdravá dcera Stela. Na svět přišla v 9.33 ráno s mírami 2760g a 45cm, kdo by to byl řekl, že se jedná o čtyři dny přenášené miminko :-). Já prostě větší děti asi neumím, Adélka se narodila taky takhle maličká.... dokonce ještě menší, vážila 2580g. Je dost možné, že u případného třetího děťátka se dostaneme i ke třem kilům :-)



Strašně jsem si přála druhou dceru a protože jsme si nenechali říct pohlaví, měla jsem na porodním sále obrovskou radost, když nám řekli, že je to holčička. Celou dobu těhotenství jsem totiž slýchala jak báječně vypadám a jak mi to ohromně sluší a mám špičaté břicho a kdesi cosi, a že to bude kluk jako buk. Jednu chvíli jsem z toho byla už trochu smutná, protože já jsem prostě vyloženě holčičí typ. Teda určitě bych byla ráda i za chlapečka a nakonec bych byla nadšená a šlo by nám to taky báječně... 

Ale zkrátka a dobře, jsem hrozně šťastná, že to je Stelinka a ne Richard a že se mi splnil můj a taky Adélčin sen



Adélka taky moc toužila po sestřičce a je ze své nové "živé panenky"doslova unešená. Pořád ji kontroluje, ohlazuje, pusinkuje, chová, sleduje jestli dýchá a jaká má "krásná malá ouška, viď mami" :-). Nejraději by ji pořád chovala a zpátky mi ji vrací hodně neochotně :-). 
Je fascinující jak je Stelinka u Adélky spokojená. Moc se jí u starší sestřičky líbí a kouká na ni jako na obrázek. Doufám, že to holkám vydrží!



Protože jako každé správné šestinedělky se mé dny teď točí hlavně  kolem miminka, nevím, jak budu zvládat psát nové články. Ale se to brzy usadí a zase se do toho dostanu. Stelinka je hodné a krásně spící děťátko, tak snad brzy, až  usne, něco nového přidám. 

Na závěr jedna maličko intimní, kojící fotka... Ale já prostě musím, u Adélky se totiž kojení bohužel nezdařilo a já jsem hrozně pyšná a nadšená, že to tentokrát jde jako po másle. Steluška pije úžasně a přibírá na váze, tak se zkrátka musím pochlubit :-)


Mějte krásný den :-)



10 komentářů:

  1. Moc gratuluji ke Stelince... je nádherná...:) a ať tahle pohoda a hlavně láska vydrží mezi holkama co nejdéle... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme, taky doufám, ze jim to vydrží a nebudou se moc hašteřit :-)

      Vymazat
  2. Holky moje zlatý, vy jste všechny tak krásný!

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, tá je krásna :) gratulujem a prajem veľa zdravia a veľa mliečka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluji,krasna:)At vám dělá jen samou radost! Poslední foto je dokonalé. Ja už mam malou taky na světě,od včera,prenasena 5 dni a 3,75 kg:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi! Moc gratuluji. No teda, to je holka jak se patří. Ať je Vam spolu báječně.

      Vymazat
  5. Moc gratuluji, Stelinka je krásná a vybrali jste jí nádherné jméno!
    Hodně zdraví přeji vám všem!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluju ke krásné události, Domi si taky jednou přeje sestřičku:) Jsou to krásné fotky, i ta poslední.

    OdpovědětVymazat
  7. nádherné jsou obě :) Krásné fotky. Gratuluji a přeji ať se Vám daří..my už začínáme 6-tý týden :)) ..aneb kolik blogerek porodilo v posledních týdnech :D

    SpaceSusi´s blog

    OdpovědětVymazat

Těším se na vaše komentáře, moc pro mne znamenají .